TÚLTERHELTSÉG ÉS STRESSZ AZ EGYHÁZI SZOLGÁLATBAN – STRESSZKEZELŐ TRÉNING
2018. 02. 28.
2018. 03. 21.
Időpont: négy szerdai napon, . február 28., március 7., 14., 21. 9:00-13:00 óráig,
Helyszín: KKFI

Hogyan csökkenthetem a szolgálatom kapcsán keletkező mindennapi feszültségeket? Hogyan kommunikálhatok a rám bízottakkal és munkatársaimmal hatékonyan annak érdekében, hogy a közlésem-üzenetem célba érjen, és konstruktív együttműködést tudjak kialakítani másokkal? Hogyan tudom kezelni a rám nehezedő munkahelyi kihívásokat?

Lelkipásztorok, plébániák és katolikus intézmények munkatársainak jelentkezését várjuk a stresszkezelő, konfliktusmegoldó, kommunikációs és kapcsolati készségfejlesztő tréningre (WÉK).

Tréner: Dr. Midling Andrea, pasztorálteológus, mentálhigiénés szakember

Költség: 12.000 Ft/fő a tréning térítési díja, amennyiben a jelentkező Esztergom-Budapesti Főegyházmegyei intézmény, plébánia munkatársa (21.000 Ft/fő támogatást a KKFI ad). Más egyházmegyékben, szerzetesrendi intézményekben dolgozó, illetve nem egyházi intézményben dolgozó jelentkezők részére 33.000 Ft/fő a tréning költsége.

Jelentkezés: a kepzes@kkfi.hu címen név, plébánia/egyházi munkáltató és személyes e-mail cím megadásával.

A tréningről mondták:

“Amit a tréningen kaptam nem volt idegen, mégsem használtam tudatosan, most már igen ! Nagyon felemelő, megnyugtató, építő volt a csoportban való részvétel, a többiek véleménye, az ő nehézségeik!”

“Konfliktuskezelésben nagy segítséget jelentett és most más szemmel nézek a problémáim halmazára. Már nem izgatom fel magam annyira a közeledő stresszhelyzeteken.”

“Magabiztosabb lettem, jobban kiállok magamért. Jól különbséget tudok tenni mi az ami az én feladatom, mi az ami nem.”